BIO GRAPE SEED

BIO-GRAPE Seed mengandungi ekstrak biji anggur yang yang dipiawarkan kepada 95% antioksidan iaitu Oligomerik Proanthocyanidin (OPC). OPC diekstrak daripada biji anggur, yang merupakan ramuan yang sihat tanpa sebarang kesan sampingan.

Oligomerik Proanthocyanidin (OPC) adalah antioksidan yang paling kuat, kapasiti antioksidannya adalah 10 kali lebih daripada Beta-karoten, 20 kali vitamin C, 50 kali vitamin E. Ia dapat larut dalam air dan minyak, jadi ia mudah diserap dan melindungi tubuh sepenuhnya. Ia juga menembusi halangan darah-otak dan melindungi saraf, minda dan mata kita.

Kita sentiasa terdedah kepada radikal bebas (pencemaran, UV, radiasi, keradangan, merokok), jadi badan memerlukan antioksidan untuk meneutralkan radikal bebas.

Radical bebas dikenali sebagai “Pembunuh” sel hidup. Ia merupakan produk sampingan metabolisme badan yang akan merosakkan tisu dan sel badan. Faktor-faktor yang menyebabkan penbentukan radikal bebas dalam badan termasuk pencemaran udara, pendedahan daripada sinaran UV dan tabiat pengambilan makan yang tidak sihat. Radikal bebas yang berlebihan boleh mengakibatkan penuaan dan penyakit kronik.

Akibat Radikal Bebas Terhadap Badan Kita

MANFAAT BIO GRAPE SEED

Menghapuskan radikal bebas

Mengawal tekanan darah

Mengurangkan paras gula dalam darah

Mengelakkan pengoksidaan kolestrol buruk

Mencegah saluran darah tersumbat

Melawan penuaan dan kesan radikasi

Mengeluarkan urik asid dari badan

Mengurangkan keradangan sakit akibat urik asid atau gout

Anti-alahan

Mengawal lipid darah

Mengurangkan pendarahan kapilari mata

APA KATA PENGGUNA KAMI

018-9837611

BIO GRAPE SEED Mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan.

BIO GRAPE SEED Mempunyai Sijil HALAL Jakim

BIO GRAPE SEED telah Lulus Klinikal Test, dan Tiada Logam Berat.

Bio Grape Seed Original menpunyai stiker MEDI-Tag dan stiker HALVEC JAKIM, keliling pembalut botol dengan glitter luar yang berkilat seperti gambar dibawah.

Pastikan Bio Grape Seed anda mempunyai Sticker MEDI-Tag dan HALVEC stiker demi kesihatan anda, kerana tanpa sticker ini, anda adalah luar pada kawalan insuran 3 juta, dan barang tiruan adalah tidak HALAL.

SENARAI HARGA BIO GRAPE SEED

1 BOTOL RM120 (PERCUBAAN)

2 BOTOL RM230

3 BOTOL RM340 (SATU RAWATAN)

4 BOTOL RM450

5 BOTOL RM560

6 BOTOL RM670 (SET JIMAT)

POSTAGE PERCUMA KE SELURUH MALAYSIA

BARANG SAMPAI BARU BAYAR

Stok sedia ada!! COD Seluruh Malaysia

Kami menawarkan 3 cara pembelian dan penghantaran.

1. POSLAJU. Anda bank in, kami pos terus ke alamat anda. 

2. GDEX COUNTER COLLECTION: penghantaran ke cawangan GDex berdekatan anda. Anda boleh bayar TUNAI/CASH waktu ambil brg di kaunter Gdex. 

3. COD DOOR 2 DOOR: Kami hantar dan anda bayar TUNAI/CASH waktu terima barang didepan pintu rumah/pejabat anda pada runner courier service GDEX/NINJA VAN/TA-Q-BIN.

Pilih mana yg mudah dan selesa utk anda.

CALL US