DVINE

DVINE Memutihkan, Menganjalkan dan Melindungi Kulit Dari Sinaran UV dengan berkesan.

DVINE - KULIT LEBIH LICIN, CERAH HANYA 2 BIJI SEHARI. TEL 018-9837611

DVINE ialah formula kecantikan yang diformulasi dengan Collagen-Tripep 20 tripeptida kolagen, ekstrak delima Viqua, polifenol zaitun Hytolive dan sebagainya untuk menjadikan kulit lebih anjal, licin, putih, hilangkan kedutan, jerawat, jeragat, melindungi kulit dari sinaran UV, anti-penuaan, kulit yang lebih cerah. Selain itu, kelebihan DVINE mudah diserap oleh saluran usus secara langsung, sebab DVINE guna kolagen peptida berbentuk hidrolisis, saiz molekul yang lebih kecil mudah didahamkan dan cepat berkesan.

DVINE BANTU KULIT LEBIH CERAH, LICIN , HILANG PARUT HANYA 2 BIJI SEHARI

Tabiat pemakanan harian yang tidak seimbang, sinaran UV, merokok, solekan tebal dan faktor lain akan merosakkan kesihatan kulit, menyebabkan kulit gelap, tona kulit yang tidak merata, kedutan, jerawat dan lain-lain. Amalkan 2 biji Dvine setiap hari untuk memutihkan dan licinkan kulit, kurangkan jerawat, jeragat, melindungi dari sinaran UV, anti-penuaan yang tinggi, bantu hilangkan kedutan, kulit akan lebih anjal.

SENARAI HARGA DVINE

1 BOTOL RM260

SET PERCUBAAN SEBULAN

2 BOTOL RM430

3 BOTOL RM599

SET RAWATAN SEBULAN

4 BOTOL RM795

5 BOTOL RM990

6 BOTOL RM1180

1 BOTOL ADA 60 BIJI
BARANG SAMPAI BARU BAYAR
POSTAGE PERCUMA
DVINE HILANGKAN JERAWAT DAN PARUT DENGAN MUDAH - TEL 018-9837611
DVINE BANTU MEREMAJAKAN KULIT, MEHILANGKAN KEDUTAN DAN JERAGAT - TEL 018-9837611
DVINE AUTHENTIC BANTU HILANGKAN JERAWAT DAN PARUT JERAWAT DENGAN PANTAS- TEL 0189837611
DVINE AUTHENTIC BANTU HILANGKAN JERAWAT DAN PARUT JERAWAT DENGAN PANTAS
DVINE BANTU MEMUTIH DAN MELINCINKAN KULIT DENGAN BERKESAN.

RAMUAN DVINE

Polifenol Zaitun HYTOLIVE adalah ekstrak semulajadi hydroxytyrosol, tiada bahan pelarut kimia import dari Sepanyol. Polifenol zaitun mempunyai antioksidan tinggi dan dengan nilai ORAC yang tinggi berupaya untuk mengurangkan kerosakan oksidatif pada sel dan melawan radikal bebas. Polifenol zaitun dapat bantu meningkatkan kesan photoprotection sel kulit.

Ekstrak Buah Delima VIQUA import dari Sepanyol kaya dengan polifenol yang kuat dan berkesan dalam anti-penuaan, pemutihan, photoprotection, anti-jeragat dan lain-lain.

Ekstrak delima dirangkum menerusi paten ADS nanoteknologi untuk mengekalkan kestabilan dan kelarutan yang tinggi bagi semua nutrien mengikut formulasinya penyerapan yang tinggi. Ekstrak Delima juga mengandungi kesan sinergi untuk melindungi, menghasilkan dan memperbaharui kolagen. Buah Delima membantu mengurangkan penghasilan sel melanin, dan membaikpulih tona kulit. Menghalang tindak balak sinaran matahari di dalam badan dan menyumbang kepada perlindungan photoprotection.

Collagen Tripep20 (CTP) berasal dari Korea Selatan. Unit kolagen terdiri daripada 3 asid amino, mudah dan cepat diserap dalam saluran usus secara langsung. DVINE guna kolagen 100% dari kolagen laut. Kolagen Tripep mengandungi jumlah besar glycine, proline dan hydroproline yang paling banyak dalam asid amino dalam kolegen kulit manusia. Kolagen berfungsi untuk membaiki tisu kulit yang rosak di samping mengekalkan kelembapan kulit.

DVINE SUPLEMEN KOLEGEN PREMIUM UNTUK MEREMAJAKAN, MEMUTIHKAN KULIT - TEL 018-9837611

Cara Makan DVINE :

Makan 2 biji sebelum makan sarapan. Jika ada masalah perut sensitif, makan 2 biji lepas makan sarapan.

DVINE dirumus daripada bahan semulajadi, bebas pencemaran logam berat dan mikroorganisma, selamat diamalkan.

LULUS DARI PIHAK BERKUASA (BKKM)

LAPORAN UJIAN MENUNJUKKAN TIADA LOGAM BERAT DAN MIKROBA

TIADA LOGAM BERAT

KAJIAN MENUNJUKKAN TIADA HORMON SINTETIK

TIADA HORMON SINTETIK

DVINE HALAL - BEBAS KANDUNGAN PORSIN

HALAL BEBAS DARI KANDUNGAN DNA PORSIN
Dvine Penghantaran produk WELLOUS - TEL 018-9837611
CALL US