NOVIA

NOVIA ORIGINAL - TEL 018-9837611 - TERBAIK UNTUK KESIHATAN WANITA

NOVIA adalah suplemen tradisional dengan kombinasi ekstrak herba yang unik semulajadi dan gabungan bersama untuk meningkatkan kesihatan kaum wanita, meremajakan daya kekuatan, mengekalkan kecantikan wanita sambil mengawal hormon.

NOVIA - TEL 018-9837611

NOVIA adalah ubat trandisional yang telah didaftarkan dibawah Bahagian Regulatori Farmasi Negara (NPRA) bernombor MAL19126072T.

NOVIA - TERBAIK UNTUK WANITA - TEL 08-9837611

RAMUAN NOVIA

- Safron
- Manjakani
- Ekstrak Daun Kacip Fatimah
- Ekstrak Akar Maca
- Ekstrak Akar Pueraria
- Ekstrak Bunga Hops
- Fenugreek

SAFRON

RAMUAN NOVIA - SAFRON

Salah satu keistimewaan NOVIA ialah guna herba Safron. Safron (Crocus Sativus) adalah sejenis rempah paling mahal di dunia, ia memiliki sejarah penanaman lebih dari 3000 tahun dengan pelbagai nilai perubatan. Safron mengandungi antioksidan semulajadi, Kaempferol yang membantu melindungi sel dari tekanan oksidatif. Safron bantu menyokong kesejahteraan emosi dengan mengawal penurunan serotonin (hormon yang mengawal emosi kebahagian). Kajian juga menunjukkan bahawa Safron dapat bantu mengurangkan frekuensi makanan ringan, bantu pengurusan penurunan berat badan.

MANJAKANI

RAMUAN NOVIA - MANJAKANI

Manjakani (Quercus Infectoria) adalah pokok oak kecil yang digunakan secara trandisional untuk menjaga kesihatan dan kesegaran faraj. Manjakani kaya dengan tanin yang dikenali sebagai antioksidan yang kuat dan juga bantu memperbaiki keseimbangan hormon.

KACIP FATIMAH

RAMUAN NOVIA - KACIP FATIMAH

Kacip Fatimah nama botani ialah (Labisia Pumila) adalah herba yang sering digunakan oleh masyarakat Asia Tenggara. Dalam perubatan transisional melayu guna herba kacip fatimah untuk merawat waniti lepas bersalin dan masalah senggugut atau ketidakseimbangan hormon, melegakan gelaja sindrom pramenstruasi (PMS), memperbaiki kitaran haid.

MACA

RAMUAN NOVIA - MACA

MACA (Lepidum Meyenii) juga dikenali sebagai ginseng Peru. Maca tumbuh pada keadaan yang keras terutama di kawasan yang sangat tinggi. Maca mengandungi glukosinolat yang memberi kesan antioksidan, meningkatkan kekuatan fizikal dan tahap tenaga serta memberi sokongan toleransi tekanan. Maca juga mengandungi flavoniod yang bantu mengurangkan keresahan dan gejala kemurungan.

PUERARIA

RAMUAN PUERARIA

Pueraria ditemui di kawasan utara dan timur Thailand. Ia mengandungi pelbagai sebatian dengan aktiviti estrogenik seperti Miroestrol yang dianggap sebagai salah satu estrogen paling selamat untuk manusia. Pueraria bantu seimbangkan hormon dan kesejahteraan wanita, meningkat kadar estrogen dan menggalakkan penghasilan kolegen untuk kembalikan ketegangan kulit.

HOPS

NOVIA - RAMUAN - HOPS

Hops adalah herba tradisional yang mengandungi fitoestrogen yang mempunyai sifat anti-viral dan anti-mikrob. Hops memberi kesan penenang yang dapat membantu menghilangkan keresahan dan gangguan tidur.

FENUGREEK

NOVIA - RAMUAN FENUGREEK

Fenugreek (Trigonella Foenum-Graecum) ialah salah satu herba tertua yang digunakan dalam perubatan tradisional India dan Cina. Kajian klinikal 3 bulan menunjukkan ekstrak sekam fenugreek mempunyai kesan pengurangan ketidakselesaan haid termasuk keresahan, kemurungan, perubahan emosi, insomnia dan sakit kepala.

SIJIL-SIJIL KELULUSAN DARI PIHAK BERKUASA

KAJIAN BEBAS DARI LOGAM BERAT - NOVIA - TEL 018-9837611
NOVIA - PRODUK HALAL - TEL 0189837611
NOVIA TIADA HORMON ESTROGEN SINTETIK - TEL 0189837611
NOVIA TIADA MIKROBA - TEL 0189837611
BARANG SAMPAI BARU BAYAR UNTUK SEMUA PRODUK WELLOUS- TEL 0189837611
CALL US