TIGROX CENDAWAN SUSU HARIMAU

TIGROX TIGER MILK KING ORIGINAL - TEL : 018-9837611

TIGROX TIGER MILK KING KUATKAN SISTEM PERNAFASAN DAN MELEGAKAN SEMPUT, BATUK, RESDUNG, SELSEMA, KAHAK BANYAK, DENGAN MUDAH.

Batuk, Semput, Deman, Semput pada musim ini sungguh dibimbangkan. Batuk sikit orang pandang lain macam dan jauhkan diri untuk kesihatan masing-masing. Individual yang ada masalah sistem pernafasan iaitu semput, lelah, resdung, selsema, batuk berpanjangan, kahak tebal, peparu lemah perlu jaga kesihatan dengan terliti.

TIGROX TIGER MILK KING ORIGINAL - TE 018-9837611

TIGROX Tiger Milk King atau digelar sebagai TIGROX Cendawan Susu Harimau ramuan semulajadi guna cendawan susu harimau semaian yang berkualiti dan diformulakan menjadi perubatan moden, tidak perlu rebus, tidak perlu bancur, tidak pahit, tidak lekit. Dalam bentuk cecair dan bungkus dalam sachet, senang dibawa. Rasa Vitamin C atau jus manga, mudah diterima oleh semua golongan, tiada bau ubat trandisional. Buka sachet terus boleh minum TIGROX Tiger Milk King. Yang penting sekali ialah cepat berkesan untuk masalah pernafasan dan alahan.

TIGROX TIGER MILK KING

SENARAI HARGA TIGROX TIGER MILK KING

1 KOTAK RM250

2 KOTAK RM460

3 KOTAK RM630

4 KOTAK RM840

5 KOTAK RM1050

6 KOTAK RM1250

1 KOTAK ADA 20 SACHETS
BARANG SAMPAI BARU BAYAR

FUNGSI TIGROX TIGER MILK KING

FUNGSI TIGROX TIGER MILK KING - TEL 018-9837611

RAMUAN TAMBAHAN TIGROX TIGER MILK KING

Ramuan Tigrox Cendawan Susu Harimau(Tiger Milk King) mengandungi Cendawan Susu harimau (Lignosus Rhinocerus) Ekstrak Licorice, Limau Kasturi, Vitamin C. Licorice dan limau kasturi bantu melegakan rasa pernafasan yang kurang selesa. Vitamin C membantu meningkatkan imuniti sistem.

TIGROX CENDAWAN SUSU HARIMAU

Ramuan Tigrox Tiger Milk King mengandungi cendawan susu harimau berbentuk cecair yang pertama di Malaysia. Ia mengandungi kadar ramuan cendawan susu harimau yang tinggi iaitu sebanyak 625mg.

Menurut cerita legenda, selepas harimau betina melahirkan anak, titisan susu harimau tertumpah ke tanah dan terlepas ke alam sekitar, mengandungi nutrien dan khasiat daripada matahari, susu dan tanah tertumbuh cendawan susu harimau.

Cendawan Susu Harimau adalah khazanah negara kita. Ia wujud di hutan tropika di Asia Tenggara juga.

Sekotak Tigrox mempunyai 20 sachets, bersaiz poket, mudah dibawa ke mana sahaja. Tigrox Cendawan Susu Harimau berperisa mangga, tidak melekit, tiada rasa pahit seperti ubat trandisinal. Mudah diminum.

TIGROX TIGER MILK KING ORIGINAL

TIGROX Cendawan Susu Harimau guna cendawan semainan, dan terdapat dalam Tigrox Tiger Milk King adalah polisakarida yang mengandungi 50% Beta-Glucan, dan amat baik untuk meningkatkan imuniti. Selain itu, Cendawan Susu Harimau juga mengandungi bahan aktif yang lain seperti asid kafeik dan asid coumaric, yang memberi kesan antioksidan.

Cendawan Susu Harimau (Lignosus Rhinocerotis) bahagi kepada 3 bahagian, Batang, Kepala (Payung) dan Sklerotium. Tigrox Tiger Milk King mengguna bahagian Sklerotium sebagai ramuan utama. Ini adalah kerana bahagian Sklerotium wujud dalam tanah dan ia adalah bahagian cendawan paling berkhasiat. Boleh diamalkan dalam jangka masa panjang, tiada kesan sampingan.

CENDAWAN SUSU HARIMAU

Kami menggunakan cendawan susu harimau sebab cendawan susu harimau liar amat sukar ditemui, dan jumlah yang boleh dapat adalah terhad. Cendawan Susu Harimau semaian adalah lebih baik daripada cendawan susu harimau liar kerana proses penanaman terkawal sepenuhnya, memastikan kebersihan, kualiti, penghasilan dan stabiliti cendawan yang bagus. Kami juga memastikan cendawan susu harimau yang digunakan bebas dari logam berat, mirkroorganisma dan pencemaran.

SIAPA PERLU MINUM CENDAWAN SUSU HARIMAU TIGROX

Batuk / Batuk Berpanjangan

Resdung / Sinus

Selsema

Semput / Lelah

Bronkitis / Alahan Berkaitan Pernafasan

Perokok / Pengidu Asap Rokok

Warga Emas / Keadaan Badan Lemah

Terdedah Kepada Pencemaran Udara

Mudah Jatuh Sakit

TIGROX CENDAWAN SUSU HARIMAU BERKESAN UNTUK MASALAH BATUK, SINUS, HIDUNG SENSITIVE, KAHAK TERBAL - TEL 018-9837611

Orang yang sihat tidak ada masalah di atas juga boleh mengambil Tigrox Tiger Milk King, kerana ia meningkatkan imuniti dan mengurangkan risiko jatuh sakit. Pencemaran udara dan jerebu juga kerap berlaku di Malaysia, Cendawan Susu Harimau boleh memberi perlindungan paru-paru dan mengurangkan kesukaran bernafasan.

APA KATA PELANGAN LEPAS AMALKAN TIGROX CENDAWAN SUSU HARIMAU

TIGROX TIGER MILK KING
TIGROX CENDAWAN SUSU HARIMAU
TIGROX TIGER MILK KING
TIGROX CENDAWAN SUSU HARIMAU ORIGINAL
TIGROX TERBAIK UTK MSL BATUK
TIGROX TIGER MILK KING
TIGROX TIGER MILK KING ORIGINAL

TIGROX TIGER MILK KING TELAH LULUS KKM

TIGROX TIGER MILK KING DISAHKAN BEBAS DARI KANDUNGAN PORSIN

TIGROX TIGER MILK KING

LAPORAN UJIAN MENUNJUKKAN TIADA LOGAM BERAT

LAPORAN UJIAN MENUNJUKKAN TIADA MIKROBA

BARANG SAMPAI BARU BAYAR
CALL US